Vragen? 06-52067362

Het bedrijf

Addiro, financiële administratie

Boekhouder Groningen

De naam Addiro verwijst naar Administratieve Dienstverlening Dick Rozenveld, boekhouder in Groningen. Door de jarenlange ervaring met een volledige financiële administratie bij een nationaal en internationaal opererend productiebedrijf kunnen alle werkzaamheden voor u worden verricht. Alle mutaties met betrekking tot verkoop, inkoop, kas, bank en overige bedrijfsvoering worden snel en accuraat verwerkt. Er is dus continu een helder beeld met betrekking tot de stand van zaken. Waardoor u de mogelijkheid wordt geboden snel en correct te reageren; bijvoorbeeld ten aanzien van uw debiteuren of in het (bij)sturen van uw (administratieve) organisatie. Natuurlijk kunnen de aangiftes inzake de BTW, de enquêtes van het CBS en de maand- en kwartaalcijfers ook voor u worden verzorgd.

Addiro kan de door u gevoerde administratie controleren en waar nodig corrigeren. Per slot van rekening bent u als ondernemer wettelijk verplicht een goede administratie bij te houden. Omdat niet elke ondernemer een boekhouder is, is het aan te bevelen om uw boekhouding te laten controleren. Eventuele uit de controle voortkomende verbeterpunten worden, uit het oogpunt van efficiëntie en kostenbesparing met u besproken en toegepast.

Alt Text
Testimonial Image

Addiro betekent voor MBN houvast, duidelijke rapportages, gevraagd én ongevraagd advies waar je als DGA iets mee kunt. Sturen op (betrouwbare) cijfers is van groot belang in een productieorganisatie, zodat we weten waar we aan toe zijn! Dick Rozenveld van Addiro zorgt voor deze input. Flexibel en tóch een vaste rots in de branding. Op naar nog een lange samenwerking Dick!

Jan van Esch,
CEO Metaalbewerking Noord
Testimonial Image

"We zijn erg blij met de dienstverlening van Addiro. De open en transparante manier van zakendoen spreekt ons erg aan. Een vraag is nooit teveel en we krijgen altijd direct antwoord"

Nico Kranenburg,
Eigenaar Pixelsz online vormgeving

Trotse klanten